Pilsener, 5% ABV, Χρώμα: Ξανθιά, Πάτρα
Ζύθος υψηλής ποιότητας, τύπου Pilsner. Παράγεται από εκλεκτές πρώτες ύλες με αναλλοίωτη την αυθεντική συνταγή του πρώτου Έλληνα διπλωματούχου ζυθοποιού, Πέτρου Μάμου. Χαρακτηρίζεται από τη μεστή γεύση της, τον πλούσιο αφρό της καθώς και το ιδιαίτερο άρωμα λυκίσκου
India Pale Ale, 6,2%ABV, IBU: 40, Χρώμα: Σκουρόξανθη, Αθήνα
ντονα αρωματική, με γεμάτη γεύση τροπικών και εσπεριδοειδών φρούτων. Πολύπλοκη και δροσιστική, η μικρή Jasmine καταφέρνει να ικανοποιήσει τους απαιτητικούς, αλλά και να εισάγει ιδανικά τους νέους στον κόσμο της ποιοτικής craft μπύρας!
New England IPA, 5,6% ABV, Colour: Ξανθιά Θολή, Athens
Πρόκειται για μπύρα που θα βράζεται κάθε μήνα σε περιορισμένη ωστόσο ποσότητα. Το συγκεκριμένο είδος μπύρας απαιτεί να καταναλώνεται όσο πιο φρέσκο γίνεται για να μπορεί κάποιος να απολαύσει όλα τα χαρακτηριστικά και τα αρώματα της
Pale Ale, 5,2 % ABV, IBU: 35, Χρώμα: Ξανθό Σκούρο, Αθήνα
Αμερικάνικοι λυκίσκοι με εσπεριδοειδή, γήινα χαρακτηριστικά και δημητριακά δημιουργούν το άρωμα και τη γεύση στη χρυσαφένια pale ale. Πικρή στη πρώτη επαφή ενώ στη συνέχεια αναδεικνύει όλα τα χαρακτηριστικά της. Με πλούσιο σώμα και έντονη επίγευση
Hoppy Lager, 5% ABV, Χρώμα: Ξανθό, Θεσσαλονίκη
Η ΝΥΜΦΗ είναι μια χρυσαφένια hoppy lager μπύρα με 5 λυκίσκους και 5% αλκοόλ που παράγεται στη Θεσσαλονίκη από 100% Μακεδονικό κριθάρι. Χαρακτηρίζεται από ανθώδη αρώματα, φρουτώδη γεύση και μία ήπια πικρή επίγευση που ολοκληρώνει τη γευστική εμπειρία.
Strong Ale, 6.2 % ABV, IBU: 45, Χρώμα: Βαθύ κεχριμπαρένιο, Θεσσαλονίκη
Η Sknipa Stong Ale είναι μία μπύρα τύπου Strong Ale με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη. Έχει βαθύ κεχριμπαρένιο χρώμα, δημιουργεί ψηλή και πλούσια κορώνα ενώ, κατά το σερβίρισμα, αναδεικνύονται τα έντονα αρώματα λυκίσκου, κίτρου και πεύκου που τη χαρακτηρίζουν. Η γεύση της είναι έντονα βυνώδης με νότες καραμέλας και η ενανθράκωσή της είναι φυσική και διακριτική.
New England IPA, 6% ABV, 25 IBU, Χρώμα: Κίτρινο-χρυσαφένιο, Λάρισσα
Αρωματικές νότες γλυκών τροπικών φρούτων όπως μάνγκο κα παπάγια και διακριτικά αρώματα εσπεριδοειδών όπως μανταρίνι. Στη γεύση, νότες τροπικών φρούτων και πυρηνόκαρπων όπως ροδάκινο με χαρακτηριστική παρουσία πικράδας η οποία όμως στρογγυλεύει χάρη στο γεμάτο σώμα της. Πικρή επίγευση που συνοδεύεται από τον βυνώδη χαρακτήρα της μπίρας
Το ούζο LAZARIS παράγεται και εμφιαλώνεται αποκλειστικά στην Κέρκυρα. Η διαδικασία της παραγωγής γίνεται παραδοσιακά με διπλή απόσταξη σε χάλκινο άμβυκα στην ποτοποιία μας. Με κυρίαρχο τον γλυκάνισο και μια ποικιλία αρωματικών καρπών και βοτάνων (κορίανδρος, μάραθος κ.αλ.) διαθέτει πλούσιο άρωμα, στιβαρή γεύση και είναι γλυκόπιοτο
Gin, Campari, Vermouth rosso
Bourbon, Campari, Vermouth rosso
Rum, Cognac, Sugar, Lemon juice, Bitter, Hot water
Gin, Sugar, Lemon juice, Bitter, Hot water
Spirit, Sugar, Bitter - Rum (Sailor Jerry) - Bourbon (Four Roses) - Whiskey (Monkey Shoulder)
Whiskey, Honey liqueur, Thyme liqueur Lemon juice, Bergamot bitter
Tsipouro, Mastiha, Bergaamot liquer, Lemon juice, Bergamot bitter
Jack Daniel's, Ginger Ale, Lemon juice
Το Havana Club Añejo 7 Ετών ήταν το πρώτο έξτρα-παλαιωμένο κουβανέζικο ρούμι που έδειξε στον κόσμο ότι το ρούμι μπορεί να πίνεται και σκέτο. Χρειάζονται πάνω από 14 χρόνια για να παραχθεί το Havana Club Añejo 7 Ετών, ενώ η ελάχιστη ηλικία του κάθε ρουμιού στο μείγμα είναι 7 χρόνια κάτι που επιτυγχάνεται με την ανάμειξη διαφορετικών βαρελιών, μια τεχνική που είναι μοναδική στον κόσμο του ρουμιού.
Το μονοποικιλιακό τσίπουρο της οικογένειας Σπυρόπουλου σε αυτή την εκδοχή του έχει ξεκουραστεί σε μια συλλογή αμερικάνικων και γαλλικών βαρελιών για 22 μήνες καθώς και άλλους 12 μήνες στη δεξαμενή, προσδίδοντας ένα πλούσιο άρωμα και γεμάτο σώμα. Κάθε γουλιά χαρακτηρίζεται από τις γεύσεις φρέσκων και καβουρντισμένων ξηρών καρπών με κυρίαρχο το φουντούκι, μαζί με νύξεις δρυός, σταφίδας, χαρουπιού, βανίλιας και καπνού.